Turkoordinator

Foto: Kari Noer Lilli

Alle våre turer ledes av våre turkoordinatorer. De har ansvar for å planlegge, arrangere og lede turen på en trygg måte. Takket være disse, kan vi tilby mange og varierte turer hvert semester.

 

Hvem er turkoordinator?

Det kan faktisk være deg det òg! Vi er alltid interresert i flere og nye turkoordinator. Hvert semester er det turprogramslipp, der vi setter opp turkoordinator for de turene vi har det semesteret. Invitasjon til turprogramslippet sendes ut på e-postlisten.

Alle kan møte, og det serveres kake!

Du kan selv foreslå turen du vil lede, det setter vi stor pris på. Det er alltid to koordinatorer på hver tur. Du kan enten finne deg en partner du vil arrangere tur med, ellers finner vi en makker til deg. På den måten kan man hjelpe hverandre med oppgaven. Det utvelges også en representant fra styret som kan hjelpe dere med pratiske ting og spørsmål, for eksempel å få utstyr fra utstyrslageret vårt på Dragvoll.

Siden turkoordinatorjobben krever noe av din tid lokker vi med noen gulrøtter.

  1. Du blir raskt kjent med andre aktive medlemmene i gruppa.
  2. Du har mulighet til å låne utstyr av Ski og Fjellsport
  3. Og ikke minst: du får mulighet til å forhåndspåmelde deg til alle turene det semesteret du er turkoordinator. Dette kan være gunstig på de mest poplære turene, der det er begrensede antall plasser som går fort unna!

Foto: Kari Noer Lilli