BBQ og info med NTNUIs friluftslivgruppe

Posted on Leave a comment

Heisann studenter!

Vekkes eventyrlysten din når du ser en høstfarget vidde? Kjenner du et sug på å seile ned snødekte fjellsider på ski? Eller finner du freden på en hytte med peis, kortspill og god mat? Da er NTNUI Ski og Fjellsport gruppa for deg!

Vi er en friluftslivgruppe der du kan møte likesinnede og komme deg på tur! Vi har breturer og toppturer og fjellskiturer, også har vi hytteturer og soppturer og bålfyring i Bymarka!!!! Det er så mange ulike typer turer, så du finner sikkert en som passer deg:)

Onsdag 22. august kl. 18.00 inviterer vi nye og gamle studenter på grilling ved Festningen. Her får du vite mer om gruppa, mulighet til å stille spørsmål og bli kjent med andre friluftsfolk.
Vi stiller med grill! Så gjerne ta med mat og drikke.

Litt om Ski og Fjell:
Hver helg arrangerer vi 1-3 ulike turer. Annenhver onsdag har vi artige påfunn – som øltur til Mormors Stue i sentrum, buldring, quiz eller bålkveld i marka. Ellers er vårt årlige tiårsjubileum alltid et høydepunkt på høstsemesteret.

Ta turen på onsdag, om du er nysgjerrig eller kjenner kribling i magen av å lese om oss!

Vennlig hilsen styret 🙂

(Trykk “skal” hvis du tenker å bli med, så har vi en liten oversikt over hvor mange som kommer!)

Se Facebook-arrangement HER

Get to know NTNUI Ski og Fjellsport barbecue

Posted on Leave a comment

Hei og hopp!

Onsdag 23. august kl. 18.00 inviterer vi nye og gamle studenter på grilling ved Festningen. Der vil du få muligheten til å møte andre folk fra gruppa og høre litt mer om hva som skjer dette semesteret og hvordan du kan bli aktiv i Ski og Fjellsport.

Vi stiller med grill, frisbee og slakkline. Ta med det du måtte ønske av mat og drikke og nyt kvelden med oss. Detta blir gøy!

Sjekk også ut vårt facebook-arrangement

Da sees vi!
Vennlig hilsen styret.

Immatrikulering 16. august

Posted on Leave a comment

Vi står på stand på Immatrikuleringa for nye studenter ved NTNU den 16. August! Kom innom for å slå av en prat og still gjerne spørsmål om det er noe du lurer på.

Vi kommer også til å stå på stand på Vrimledagen den 17. August på Dragvoll.

Vi håper på å se mange nye studenter som har lyst til å bli med på tur!