BBQ og info med NTNUIs friluftslivgruppe

Posted on

Heisann studenter!

Vekkes eventyrlysten din når du ser en høstfarget vidde? Kjenner du et sug på å seile ned snødekte fjellsider på ski? Eller finner du freden på en hytte med peis, kortspill og god mat? Da er NTNUI Ski og Fjellsport gruppa for deg!

Vi er en friluftslivgruppe der du kan møte likesinnede og komme deg på tur! Vi har breturer og toppturer og fjellskiturer, også har vi hytteturer og soppturer og bålfyring i Bymarka!!!! Det er så mange ulike typer turer, så du finner sikkert en som passer deg:)

Onsdag 22. august kl. 18.00 inviterer vi nye og gamle studenter på grilling ved Festningen. Her får du vite mer om gruppa, mulighet til å stille spørsmål og bli kjent med andre friluftsfolk.
Vi stiller med grill! Så gjerne ta med mat og drikke.

Litt om Ski og Fjell:
Hver helg arrangerer vi 1-3 ulike turer. Annenhver onsdag har vi artige påfunn – som øltur til Mormors Stue i sentrum, buldring, quiz eller bålkveld i marka. Ellers er vårt årlige tiårsjubileum alltid et høydepunkt på høstsemesteret.

Ta turen på onsdag, om du er nysgjerrig eller kjenner kribling i magen av å lese om oss!

Vennlig hilsen styret 🙂

(Trykk “skal” hvis du tenker å bli med, så har vi en liten oversikt over hvor mange som kommer!)

Se Facebook-arrangement HER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *